GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-02-2023 10:07

82 yardım Tırı 35 kamyon Zonguldak’tan yola çıktı

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kahramanmaraş'a gidiyor.

82 yardım Tırı 35 kamyon Zonguldak’tan yola çıktı

Şuana kadar deprem bölgelerine Zonguldak’tan 35 yardım Tırı ve 35 kamyon gönderildiğini açıklayan Başkan Alan, deprem bölgesinde depremzedelere yardımda bulunacaklarını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Bakanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Kamil Altun deprem bölgesi Kahramanmaraş’a destek için yola çıktı. 

Başkan Alan, yola çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Başkan Alan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli arkadaşlar malum çok büyük felaketle karşı karşıyız. Tüm milletimizin başı sağolsun. Hem Zonguldak hem belediye olarak 54 personelimizle görev yaşıyoruz. 11 tanesi Gaziantep’te 43 personel teknik ve idareci arkadaşımız Kahramanmaraş’da Afad emrinde çalışıyorlar. 14 tane iş makinemiz afed bölgesinde. 4 rödör, kırıcı, arazözümüz, cenaze aracı ve kamyonlarımız hizmet ediyor. Belediye Başkanımız Kamil Altun’la oraya gideceğiz. Zonguldakımızda da malum seferberlik var. Valiliğimizin koordinesinde İlimiz koordinesinde 82 Tır 35 kamyon yollarda şuanda ulaştı. Bebek giysisinde sabununa kadar hepsini Kızılay olsun sosyal hizmetler il müdürlüğü olsun milli eğitim olsun valiliğimizin koordinesinde giysi sıfır tercih ediyoruz. Tırların üzerinde gıdasa gıda giyimse giyim yazıyor. 82 yardım Tır 35 kamyon yollarda. Afad tarafından bizlere gösterilen yerlerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her dakika can kaybımız artıyor. Karada gerçekleşen en büyük deprem. Siyaset yapmadan yaraları sileriz” dedi.

 

WebmasterWebmaster