SİYASET
Giriş Tarihi : 30-05-2023 16:02   Güncelleme : 30-05-2023 16:03

Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, “Önümüzde belediye başkanlığı seçimi var. Bugünden itibaren, durmadan kapı kapı gezerek 2024’te de, AK Parti iktidarını Gülüç’te en üst noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi, AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı’nda coşkuyla kutlandı. Burada değerlendirmede bulunan Belde Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Gülüç, Ereğli ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimleri de işaret eden Yılmaz, şöyle dedi:


“ÖNÜMÜZDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ VAR”
“Bize bugünü yaşatan Cenabı Hakka hamd ederim. Gerçekten dünya lideridir. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan onur ve şeref duyuyoruz. Bu seçimde teşekkür etmem gereken; beraber çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığımız belde teşkilatımıza, beledime Meclis üyelerine, belediye başkanımıza, kadın ve gençlik kollarımıza velhasıl tüm Gülüç halkına sonsuz saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun bize bugünü yaşattığınız için.
Aslında konuşacak çok şey var. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; bu seçimin kaybedeni olmayacak. Evet, bu seçimin kaybedeni yok, bu seçimin kazananı Türkiye’dir, İslam coğrafyasıdır, mazlumlardır. Bu sizin sayenizde gerçekleşti. Önümüzde belediye başkanlığı seçimi var. Bugünden itibaren, durmadan kapı kapı gezerek 2024’te de, AK Parti iktidarını Gülüç’te en üst noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Allah’ın izni ile sizin desteğinizi yanımızda gördük, bundan sonra da görmeye devam edeceğiz. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Aramıza fitne, fesat sokmaya çalışanlara fırsat vermesin.”       
Alanı dolduran coşkulu kalabalık, Yılmaz’ın konuşmasını “en büyük başkan bizim başkan” diye kesti. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti önceki dönem Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve MHP Gülüç Belde Başkanı Şükrü Özcan da, yaptıkları konuşmalarla coşkuya ortak oldu.

WebmasterWebmaster