MHP'de devir teslim... Öztürk dönemi başladı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde İl Başkanı Varol Demirköse'nin milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından göreve atanan yeni il Başkanı Mustafa Öztürk yeni il yönetim kurulunu oluşturmasının ardından il başkanlığı görev devir teslim töreni gerçekleştirildi.

SİYASET - 24-12-2022 13:39

Zonguldak Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreninde MHP adeta gövde gösterisi yaptı.MHP MYK üyesi Murat kotra ile Merkez ve ilçelerden partililer tören'e yoğun ilgi gösterdi.

VAROL DEMİRKÖSE VEDA ETTİ, GÖREVİMİ ŞEREFLE SÜRDÜRDÜM DEDİ

Törende ilk konuşmayı milletvekili aday adayı olan eski İl Başkanı Varol Demirköse yaptı. Demir Köse konuşmasında, "Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı nöbet değişim programına Şeref verdiniz hoş geldiniz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında İl Başkanlığı, bağlılık hizmet ve aynı zamanda bir nevi Kale komutanlığı görevi niteliğindedir. zaman içerisinde bu görevde nöbet değişimi yapmak büyük bir önem taşımaktadır. 2023 seçimlerine yaklaşırken Şeref ile sürdürdüğüm il başkanlığı görevinden Milliyetçi Hareket partisinden milletvekilliği aday adaylığı niyet ve Arzum sebebiyle ilgili maddesi gelince istifa ettim. istifamız genel merkez tarafından kabul edilmiştir iftiharla belirtelim ki görev başında bulunduğum sürece Şereflee sürdürdüğüm Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak sayın genel başkanıma, partime, teşkilatlarıma sadakatla ve bağlılıkla hizmet verdim. genel merkezimizin politikalarını aksaksız bir şekilde hayata geçirmek için genel merkezimizle birlikte görevimi yapmaya gayret ettim. Benimle birlikte görev yapan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsinden razıyım cenabı Allah onlardan da razı olsunlar sağ olsunlar var olsunlar. ve bundan sonra da gönüllü bir nefer olarak son nefesime kadar genel başkanımın teşkilatlarımın vatanıma milletime Zonguldak'a hizmet etmeye devam edeceğim Bu bizim boynumuzun borcudur" dedi.

ÖZTÜRK: HEDEFİMİZ ZONGULDAK'TA İKİ MİLLETVEKİLİ..

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Bir önceki dönem il başkanımızın milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etmesi sebebiyle genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tensitleri ile il başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Öncelikle beni bu kutsal göreve layık gören başta genel başkanıma, teşkilat başkanımıza il yönetim kurulumuza ve her platformda yanımda duran kıymetli ve benim için çok önemli olan babama çocuklarıma eşime ve siz değerli ülküdaşlarıma teşekkür etmeyi kendime bir borç biliyorum. Bize tebliğ edilen bu kutlu görevde sorumluluğumuz çok büyüktür, sorumluluğumuzun farkındayız. Durmadan yorulmadan Allah'ın izniyle  sizlerinde desteğiyle sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Önümüzdeki bir buçuk yıl içerisinde devletimiz ve milletimizin istikbali olan  2 büyük seçim gerçekleştireceğiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak aday belli kararımız net teması ile ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilimizde de çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz . Amacımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanı seçtirmek ve her platformlara parlamentolara Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili sayısını yükselteceğiz. Bu vesileyle Zonguldak'ımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en az 2 milletvekili ile temsil etmek için bizlere büyük bir görev düşmektedir  Bu sebeple 44 kişilik birbirinden değerli il yönetim kurulumuz ile gece gündüz koşturmaya hazır ve kararlıyız"  dedi.

KOTRA TEŞEKKÜR ETTİ..

MHP MYK Üyesi Murat Kotra'da yaptığı konuşmada, ağabeysinin vefatı nedeniyle kendisini yalnız bırakmayan teşkilat mevzularına teşekkür etti.
Kotra, "Varol başkanımı öncelikle teşekkür ediyorum Allah razı olsun başkanımdan Mustafa Öztürk başkanıma da hayırlı olsun diyorum" ifadesini kullandı.

Törende yeni il yönetimi kamuoyuna tanıtıldı isim ve Tek tek okunarak kürsüye çağrıldılar.

Günün Diğer Haberleri