Fatih Çakır kızını evlendirdi.

AK Parti Ereğli İlçe eski Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve İlknur Çakır'ın kızları Semiha, Habibe-Osman Ayas'ın oğulları Mustafa ile muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi.

GÜNCEL - 04-11-2023 08:34

Ereğli Anadolu Otel’de yapılan düğün törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, bir önceki Dönem Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan, Özcan Ulupınar, Hamdi Uçar, Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz. Ereğli eski Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman,

Orman Bölge eski Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri seçkin davetli topluluğu katıldı.

Semiha-Mustafa Ayas çiftinin nikahını ise Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kalabalık şahit topluluğu arasında kıydı. Gelin ve Damat'a evlilik cüzdanını Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü takdim etti.

Radyo Kulüp olarak Semiha - Mustafa Ayas çiftine mutluluklar diliyoruz.

Günün Diğer Haberleri