Çağlayan'dan Gaziler Günü Mesajı

GÜNCEL - 18-09-2024 18:12

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Gaziler Günü mesajı;

Değerli Zonguldaklı Hemşehrilerim,

Kıymetli Gazilerimiz ve Aziz Milletimiz,

Bugün, vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyarak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı anma günü. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılmış olanları rahmet ve minnetle anıyoruz.

Gazilerimiz, bu toprakların bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün en önemli sembolleridir. Onlar, vatan sevgisinin ve milletine adanmışlığın yaşayan anıtlarıdır. Ülkemizin dört bir yanında varlıklarıyla bizlere gurur veren gazilerimiz, milli birliğimizin ve beraberliğimizin en önemli teminatlarıdır.

Türkiye Cumhuriyeti olarak, gazilerimize ve şehit yakınlarımıza hak ettikleri saygı ve desteği sunmak en önemli görevlerimizden biridir. AK Parti olarak, gazilerimizin onurlu yaşamlarını sürdürebilmeleri için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin gazilerimize sağladığı imkanları geliştirmek, onların yaşam kalitesini artırmak ve onlara layık oldukları değeri göstermek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Bu vesileyle, vatanımız için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerimize bir kez daha minnetlerimi sunuyor, 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, kahraman gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum.

Varlığınız bize güç veriyor. Sizlerle daima gurur duyuyoruz. 

Günün Diğer Haberleri