Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrencileri Kozlu Sahilini Temizledi!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

GÜNCEL - 21-05-2024 16:04

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrenciler, Kozlu sahilindeki plastik atıkları toplayarak temiz bir çevreye katkıda bulunmak istediler.

Yaklaşık 60 öğrenci, Öğretim Görevlisi Sonay Çalışoğlu ve Mestinaz Gündaş'ın rehberliğinde sahile gelerek eldiven ve maske takarak temizlik çalışması yaptı. Elleriyle poşet poşet çöp toplayan öğrenciler, topladıkları çöpleri de ayrıştırarak projeyi tamamladı.

Öğretim Görevlisi Sonay Çalışoğlu, "Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Okulu Televizyon Programcılığı Programı öğrencileri, doğaya katkıda bulunmak ve duyarlılık oluşturmak amacıyla Kozlu sahilini temizlemek istediler. Ben de kendilerine destek oldum. Öğrencilerimizin gönüllü olarak gerçekleştirdiği bu projede yaklaşık 60 öğrenci yer aldı. Topladığımız çöpleri plastik ve metal olarak ayırarak geri dönüşüme kazandırmayı planlıyoruz." dedi.

Öğrencilerin bu anlamlı projesi, çevreye duyarlılık ve bilinç oluşturma açısından önemli bir örnek teşkil ediyor. Geleceğin medya çalışanları adayları olarak yetişen öğrenciler, bu proje ile hem topluma katkıda bulunmuş hem de çevre bilincini yaymış oldular.

 

Günün Diğer Haberleri