'Belediye Seçimlerine Hazırlanacağız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın seçim kazanmasının ardından madenci anıtında kutlama yapıldı.

SİYASET - 28-05-2023 23:34

Madenci anıtındaki kutlamalarda vatandaşlara seslenen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bizler sizlerin karşınız da cumhur ittifakı ile birlikteyiz. Bizler bugün eğleneceğiz. Yarın Zonguldak şemsiyesi altında Zonguldak’ta ve ülkemize hizmet etmek için çalışacağız. Bizim bir günlük iki günlük tatilimiz var. Haziran ayı itibariyle bütün teşkilatlarımız eksiğimiz nerede hızlıca bunları mesala yatıracağız. Belediye seçimlerine hazırlanacağız”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın seçim kazanmasının ardından madenci anıtında kutlama yapıldı.

Kutlamalara, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karaeli, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve partililer katıldı.

Kutlamalar öncesinde konuşmalar yapıldı.

Çağlayan; ‘Bizlerin zafer sarhoşu ve şırmaya hakkı yok’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Size birşey söylemek istiyorum aramızda kalsın kazandık. Fakat bilinmesini istiyoruz ki kimse kaybetmedi. Bizlerle beraber sizlerle beraber Zonguldak kazandı. Sizlerle beraber Türkiye kazandı. Sizlerle beraber umudunu ülkesine bağlayan gönül coğrafyamız mazlumlar ve masumlar kazandı. Bizlerin zafer sarhoşu olmaya şımarmaya hakkı yok. Bu millet hizmet istiyor. Bizler sizlerin karşınız da cumhur ittifakı ile birlikteyiz. Bizler bugün eğleneceğiz. Yarın Zonguldak şemsiyesi altında Zonguldak’ta ve ülkemize hizmet etmek için çalışacağız. Bizim bir günlük iki günlük tatilimiz var. Haziran ayı itibariyle bütün teşkilatlarımız eksiğimiz nerede hızlıca bunları mesala yatıracağız. Belediye seçimlerine hazırlanacağız”dedi.

Öztürk; ‘Genel Başkanımızın emrettiği gibi Cumhurbaşkanımızın yanındayız’

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrettiği kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yanlarında olduğunu söyleyerek, “Ne demiştik bize Türkiye Zonguldak. İşte Türkiye burada. Devlet beyin emrettiği kadar. Bilge liderimizin emrettiği kadar cumhurbaşkanımızın emrettiği kadar cumhurbaşkanımızın yarım adım arkasındayız. Şuan görüyorum ki biz bunu yerine getirmişiz. Bunun karşılığını almışız”diye konuştu.

Alan; ‘Yarından itibaren 2024 seçimlerine çalışmaya başlıyoruz’

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yarından itibaren 2024 seçimlerine çalışmaya başlayacaklarını ifade ederek, “Allah hepinizden razı olsun. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hep beraber hayal etmiştik. Cumhur ittifakımızla madenci anıtında zaferi kutlamak istemiştik. Allah’a ne kadar şükretsek az. Allah binlerce kez şükürler olsun. Cumhurbaşkanımız İstanbul’da vatandaşlarımıza hitap etti. Yarından itibaren 2024 çalışmaya başlıyoruz dedi. 2024’e çalışmaya hazır mıyız. 8 tane İlçe 24 tane beldemiz var. Cumhur ittifakıyla hepsine talepmiyiz? Bugün doyasıya eğleneceğiz”şeklinde konuştu.

Avcı; ‘Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Bugün Zonguldak bir başkasın. Cenab-ı Allah coşkunuzu kaybettirmesin. Cumhurbaşkanımızla yol yürüme aynı davaya hizmet etme hanfendiler beyfenler sizleri selamlıyorum. Cumhurbaşkanımıza verdiniz destek için teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.”

Ardından protokol üyeleri partililerle beraber vatandaşlarla kutlamalara katıldı.

 

 

Günün Diğer Haberleri