BAŞKAN ALAN’DAN EBRU UZUN’A CEVAP

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Ebru Uzun’un kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.

SİYASET - 27-04-2023 19:11

‘EBRU UZUN ZEKASINI ZORLASIN’

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Açıklama çok net. Yüce yaradan herkese akıl fikir vermiş. Ortalama zekaya sahip insan o açıklamayı değerlendirebilir. Biraz Ebru Uzun zekasını zorlasın diyorum”dedi.

Başkan Alan seçimleri çalışmalarının teşkilatın tüm kademeleriyle omuz omuza devam ettiğini ifade ederek, “Tüm dava arkadaşlarımız bu seçimin ne kadar önemli olduğunu biliyor. Allahın izniyle 14 Mayıs akşamı bunu zafere çevirip taçlandırıp cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı balkon konuşmasını dinleyeceğiz”diye konuştu. 

 

‘Tüm dava arkadaşlarımız bu seçimin ne kadar önemli olduğunu biliyor’

 

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Listelerin belli olması ile birlikte Bütün teşkilatlarımız koordinasyon merkezi ile Bilgisi ve görevlendirmesi dahilinde Bizlerde belediye başkanı olarak beldelerimizde köylerimizde Seçim çalışmalarına İlçe yöneticilerimizle kadın ve gençlik kollarımızla hem cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hem de milletvekili adaylarımıza destek istiyoruz. Altını çizerek ifade etmek istiyorum.2012 yılından beri aktif siyaset yapıyorum. Benim sekizinci seçim olacak. İlk defa böyle bir atmosfer görüyorum. Tüm kademeleri ile omuz omuza vermiş safları sıklaştırmış bir birine sıkıcı sarılmış İnanmış şekilde sahada basmadık yer bırakmıyoruz. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyoruz. Meclis üyelerimiz kadın kollarımız gençlik kollarımız Kardeşlerimiz kapı kapı geziyor. İl yöneticilerimiz ilçe yöneticilerimiz Kadın kollarımız gençlik kollarımız ayrı ayrı program yapıyor. Gerçekten eski yeni demeden Kuruluşundan bu yana partimize maddi manevi destek vermiş Tüm dava arkadaşlarımız bu seçimin ne kadar önemli olduğunu biliyor. Allahın izniyle 14 Mayıs akşamı bunu zafere çevirip taçlandırıp cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı balkon konuşmasını dinleyeceğiz”dedi.

 

‘İşlerine gelmeyince topu taça atıyorlar’

 

Cumhuriyet Halk Partisinin işine gelmediğinde topu taça attığını ifade eden Başkan Alam, “Bu propaganda yapmıyoruz. Biz o paylaşılan videoda Konuşan şansın makamı mevkisi Partisi niyeti belli. O kişilerin videosu sosyal medyada var. Herkes seyrediyor bunları. Sadece bunları paylaştık. Niye bu kadar rahatsız oldular anlamıyorum. Açıklamayı ben de takip ettim. Zonguldak belediye sayfasından böyle bir paylaşım olduğunu söylüyor. Onunda kaldırıldığını söylüyor. Zonguldak Belediyesinden paylaşım yapılıp Kaldırıldığını bilmiyorum. Ama resimde öyle bir şey paylaşmışlar. Zonguldak belediye sayfasından yaptığımız hizmetleri haberleri paylaşıyoruz. Böyle şeylerin olması zaten etik değil. Arkadaşlar böyle bir paylaşım farkedip hemen kaldırmışlardır. Ebru hanım bunları bu şekilde cevap vereceğini O paylaşım çok net. Herkes çok net anlayabilir. HDP’nin başkan vekilinin konuşması var. Onun dışında millet ittifakı adayı açıklama yapmış. Bunlar kendi ağızlarından çıkan sözler. Zaten sosyal medyada geçiyor. Şimdi rahatsız olmaları sebebini şuna bağlıyoruz. Bu söylemleri Ebru hanıma da Cumhuriyet Halk Partisi gönül verenlere de Kendi içlerinde rahatsız ettiğini ben de biliyorum kendileri de biliyor. İşlerine gelmediği için topu taca atıyorlar. Açıklama çok net. Yüce yaradan herkese akıl fikir vermiş. Ortalama zekaya sahip insan o açıklamayı değerlendirebilir. Biraz Ebru Uzun zekasını zorlasın diyorum. Diyeceğim bir şey varsa da her zaman Ebru Uzun’a cevap veririz”şeklinde konuştu.

 

‘Cumhurbaşkanımızın rahatsızlığını sosyal medyadan öğrendik’

 

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın rahatsızlığını sosyal medyada öğrendiklerini söyleyerek, “Biz de cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu resmi açıklamadan öğrendik. Öncelikle cumhurbaşkanımıza acil şifalar versin. İnşallah bir an önce iyileşir partimizin başında ülkemizin başında çalışmalarına devam eder. Biz de dua ediyoruz. Cumhurbaşkanımız bugün dinlenecek yarın da çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek biz de açıklamalarından duyduk.”

 

‘Zonguldak’a gelecek olması bizleri heyecanlandırdı’

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gelecek olmasının herkesi heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Alan, “Süleyman beyin geleceğini il başkanı açıklama yapmış. Detayda inşallah yakın zamanda il başkanımız bizlerle paylaşır. Süleyman bey ilimize gelecek olması bizleri heyecanlandırıyor. İnşallah çok güzel programla sayın bakanımız ağırlarız.”

Günün Diğer Haberleri