Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim 'Fırsat arayanlar iyi dinleyin' diyerek uyardı!

Altın fiyatları üzerinde belirleyici etkisi olan ABD Mart ayı enflasyon verileri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu verilerin ardından ons altın yükselişe geçti. Altın yatırımcıları ise yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar. Yeni alım yapmak isteyenlerse geri çekilmelerin olup olmayacağını araştırıyorlar. Tam bu noktada uzmanından kritik altın analizi geldi..

GÜNCEL - 14-04-2023 11:44

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Rekora doymayan ons altın ABD enflasyon verilerinin ardından ciddi bir toparlanma yaşadı ve bu hareketliliğin ne kadar süreceği tüm yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzman Senol Kaan'dan kritik altın analizi geldi. Peki, altın fiyatları düşecek mi, yükselecek? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

 

'Ons altın fiyatlarında bir geri çekilme olur ise ne kadar bir geri çekilme söz konusu olur? Bir fırsat gelir mi?' sorularını yanıtlayan Kaan ilk etapta dip seviyelere odaklanmak gerektiğini dile getirdi ve destek seviylerinde fiyatların yükseldiğini açıkladı.

Ons altın fiyatları 2040 seviyelerini aşamaz ise sonrasında tekrar bir geri çekilme yaşanabileceğini söyleyen Kaan, '2000'li bölgelerin altında bir kapanış gerçekleşirse işte o zaman 1945 seviyelerine kadar bir geri çekilme olabilir' dedi.

(kaynak: Mynet)

Günün Diğer Haberleri